OPĆINA BEDNJA

Uređen park u centru naselja Veliki Lovrečan

Objavljeno: 20.03.2021. 18:04

Zadnja izmjena: 20.03.2021. 18:07

U naselju Veliki Lovrečan završena je prva faza uređenja parka u centru naselja te je tim povodom radove obišao načelnik Mirko Korotaj gdje su ga dočekali mještani i član Vijeća mjesnog odbora Neven Furjan.

Ukupna vrijednost investicije je 84.000 kuna, a završetak je predviđen do kraja travnja. Neven Furjan je izrazio zadovoljstvo dosadašnjim tijekom radova.

- Kao što možete vidjeti, završili smo sa prvom fazom uređenja parka u centru naselja, a to su zemljani radovi i sadnja drveća. Neke od radova odradili su sami mještani, no velika pomoć pružena nam je od strane Općine pri čemu zahvaljujem načelniku Mirku Korotaju. U narednom razdoblju očekujemo da će se postaviti dječja igrala te će park biti u potpunoj funkciji na ponos svih mještana, dodao je Furjan.

Načelnik Općine Cestica Mirko Korotaj zahvalio je mještanima koji su sudjelovali u radovima. 

- U naselju Veliki Lovrečan ovo je drugi park koji je uređen i biti će u funkciji kao dječje igralište te mjesto za okupljanje svih mještana. Prvi park uredili smo kod zgrade područne škole, gdje se nalazi i malonogometno igralište. U proteklom vremenu uređeno je više sličnih površina u parkove, a plan je da svako naselje u općini ima dječje igralište. Dolaskom proljeća i toplog vremena više ćemo pažnje posvetiti zelenim površinama i igralištima, a u svrhu sigurnosti djece koja borave na tim mjestima, postavit će se i zaštitne ograde, zaključio je Korotaj.

Komentari