uz nove mjere

Uskoro normalizacija rada u vrtićima u Varaždinu, u tijeku su pripreme...

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 28.04.2020. 12:56

Zadnja izmjena: 28.04.2020. 12:58

U utorak je gradonačelnik Grada Varaždina Ivan Čehok  predao donaciju higijenskih maski za lice Dječjem vrtiću Varaždin. Donaciju je predao u vrtiću Gortanova gdje je ravnateljica vrtića Jasenka Husnjak okupila na kolegiju voditelje svih poslovnih jedinica varaždinskog vrtića na sastanku o pripremama za postupno uvođenje normalizacije rada.

U razgovor s gradonačelnikom, odgajatelji i voditelji pojedinih jedinica zatražili su odgovore na niz pitanja o načinu kako će biti moguće uskoro organizirati prihvat i boravak djece u vrtiću uz pridržavanje preporuka nacionalnog stožera civilne zaštite i odluka Vlade.

Dječji vrtić Varaždin, svi voditelji jedinica i odgajatelji uložit će maksimalan trud kako bi izašli u susret roditeljima i organizirali boravak djece u vrtiću na siguran način. U tijeku su već pripreme, obavlja se dezinfekcija prostora i razrađuju se detaljnije mjere i pravila kojih će se morati pridržavati svi kada se krene u normalizaciju rada. Najavljuje se da će te mjere i pravila biti objavljena na vrijeme kako bi se roditelji i odgajatelji mogli pripremiti za dolazak većeg broja djece u vrtiće.

 

Komentari