evo detalja

Uskoro počinje dvadeseta sezona Ljetnih sportskih kampova 'Svaki tjedan sport jedan' u Čakovcu

Objavljeno: 20.06.2024. 18:15

Zadnja izmjena: 20.06.2024. 18:15

Dvadeseta sezona čakovečkih Ljetnih sportskih kampova „Svaki tjedan sport jedan“ ove će se godine održati od 24. lipnja do 30. kolovoza 2024.

Kako su na konferenciji za novinare održanoj ispred Balon dvorane kod Učiteljskog fakulteta u Čakovcu rekli  gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini, tajnik Zajednice sportskih udruga Čakovca Tomica Jakopec i proslavljeni hrvatski olimpijac Filip Ude, za djecu su ovog ljeta na rasporedu 22 kampa i 18 različitih sportova, a prvi kampovi počinju već u ponedjeljak, 24. lipnja kada serijal za ovu godinu otvaraju plivanje, košarka i rukomet na pijesku.

- Cilj nam je da djeci iz Čakovca, ali i cijelog Međimurja ljetne praznike učinimo nezaboravnim i ispunjenim kvalitetnim sportskim aktivnostima. Pod stručnim vodstvom iskusnih trenera i pedagoga te studenata kineziologije, djeca će i ove godine imati priliku i upoznati nove prijatelje, uživati u druženju i na zdrav načinu provoditi slobodno vrijeme - kazala je gradonačelnica Cividini.

Za sudionike s područja Grada Čakovca cijena iznosi 15 eura, a za ostale 25 eura. Ona pokriva sudjelovanje na svim sportskim borilištima, a svaki sudionik dobiva majicu i bočicu za vodu te napitke. Kampovi se održavaju od ponedjeljka do petka, u pravilu od 9 do 11 sati. Prijava za svaki kamp pojedinačno je ponedjeljkom do 9 sati, na recepciji Gradskih bazena - kazao je Jakopec.

Komentari