ŽUPANIJSKE NOGOMETNE LIGE

Uskoro počinje proljetni dio svih nogometnih liga po novom rasporedu i novim terminima

Objavljeno: 01.03.2019. 07:45

Zadnja izmjena: 01.03.2019. 08:11

Ljubitelji nogometa od ovog vikenda moći će pratiti natjecanje u 2. HNL, u kojoj se natječe i NK Varaždin, a zatim i u ostalim nogometnim ligama. U Varaždin dolazi ekipa BSK iz Bijelog Brda u sklopu 14. kola.

Momčadi koje se natječu u Međužupanijskoj nogometnoj ligi Čakovec - Varaždina, popularnoj 4. HNL koju ove sezone vodi Međimurski nogometni savez, ovaj vikend igrat će posljednje kontrolne utakmice prije početka proljetnog dijela. Sljedeći vikend započinje im drugi dio prvensta, a utakmice se igraju i u subotu, 9. ožujka i u nedjelju 10. ožujka.

Županijske nogometne lige ŽNS Varaždin počinju najkasnije, 14. kolo igrat će se 16. i 17.ožujka. Novost je što će se utakmice igrati i subotom, a ne kao do sada samo nedjeljom. Subotom će igrati posljednji par prema rasporedu i oni klubovi koji pokažu interes da igraju subotom. Tako će u 14. kolu 1. ŽNL u subotu, 16. ožujka igrati u Varaždinu Sloboda ŠN i Sloboda (M), jer su u varaždinskom klubu odlučili da će domaće utakmice igrati subotom te susret u Svetom Đurđu - Drava i Ivančica. U 2. ŽNL u subotu, 16. ožujka igrat će Lepoglava i Dinamo 01, te Mladost (VT) i Mladost (Š). U 3. ŽNL u subotu, 16. ožujka igrat će Podravac i Omladinac.

Komentari