ne propustite!

Uskoro u našoj županiji kamp za djecu i cijelu obitelj 'Ljeto s Biblijom'

Objavljeno: 20.05.2023. 09:58

Zadnja izmjena: 20.05.2023. 09:58

Od 31. svibnja do 2. lipnja će se u Kučan Marofu održavati 'Ljeto s Biblijom', odnosno kamp za djecu i cijelu obitelj koji na zabavan način kroz pjesmu, igru i radionice prenosi kršćanske vrijednosti temeljene na Bibliji.

Kamp će se održavati u društvenom domu u Kučan Marofu, a ulaz je za sve besplatan. Organizatori ovog događaja su Danijel i Gris Behin, hrvatsko-meksički bračni par koji već godinama organiziraju ovakve radionice u Hrvatskoj, ali i u inozemstvu te pomažu djeci, mladima i obiteljima.

Također se bave i humanitarnim radom sa Ukrajinskim izbjeglicama, siročadi i starijim osobama u potrebi. Ove godine na spomenuti kamp dolaze i članovi organizacije 'Kids for the Nation’, kao službe pod okriljem Christ For The Nations - biblijsko teološkog koledža sa sjedištem u Dallas, Texas, USA.

- Drage obitelji, pozivamo Vas sve da nam se pridružite kako bi zajedno započeli ovo ljeto sa Biblijom. Na kampu Vas očekuju vatrene igre, radionice, ples, prijateljstva, drama i još puno toga što tek morate doživjeti – rekao je organizator Danijel Behin.

Komentari