dolazite li?

Uskoro utrka 24 sata Ivančice: sudjeluje više od 250 atletičara iz cijele Hrvatske, Slovenije i BiH

Objavljeno: 10.04.2024. 08:05

Zadnja izmjena: 10.04.2024. 08:05

Koliko puta u jednom danu možete osvojiti Ivančicu? Na to pitanje odgovor će dati više od 250 atletičara, planinara, rekreativaca i zaljubljenika u prirodu koji u petak i subotu, 12. i 13. travnja, sudjeluju na utrci 24 sata Ivančice, jednoj od najekstremnijih utrka takve vrste u Hrvatskoj.

Utrku po peti put organizira SRD 315 Sjeverozapad, a u duhu turističkog brendiranja Ivanca kao Planinarskog grada, i ove je godine novčano podupire Grad Ivanec, a pomaže je i Turistička zajednica Grada Ivanca.

- Kao što je poznato, cilj je što više puta u roku 24 sata popeti se na vrh Ivančice i spustiti se do Prigorca. Put do vrha trkači mogu odabrati sami, a moguće staze su Konj, Pionir, Mrzljak, Prekrižje, cesta te vlastita ruta. Start utrke je u 19 sati na parkiralištu Rapikovec u Prigorcu, gdje će se okupljenima kratko obratiti predstavnici organizatora i pokrovitelja. Zamjenik gradonačelnika Ivanca Marko Friščić i ove se godine uključuje u utrku kao sudionik (prošle godine odradio je čak pet uspona na svakoj od službenih ruta). Svima želimo puno uspjeha - navode iz Grada Ivanca. 

Komentari