GRAD LEPOGLAVA

Uskrsni pokloni za mališane DV Lepoglava i podružnice u Višnjici

Objavljeno: 01.04.2021. 19:00

Zadnja izmjena: 01.04.2021. 19:05

U susret nadolazećem blagdanu Uskrsa, Grad Lepoglava i gradska Turistička zajednica darivali su slatkim uskrsnim poklonima mališane u dječjim vrtićima na gradskom području.

Slatke uskrsne pisanice mališanima je prigodom obilaska Dječjeg vrtića Lepoglava i njegove podružnice u Višnjici podijelio gradonačelnik Lepoglave Marijan Škvarić. U tome su mu pomogli djelatnici vrtića maskirani u uskrsnog zeca i pijetla razveselivši djecu koja su ih pozdravila prigodnim pjesmama.

- Nastojimo djecu razveseliti svakom prigodom pa tako i prigodom blagdana Uskrsa koji nam je pred vratima. Lijepo je vidjeti vesele vrtićke mališane koji uživaju u igri i druženju u novim vrtićkim prostorima koje smo uredili i izgradili prošle godine, poručio je gradonačelnik Škvarić kojem se u posjeti vrtiću pridružila i direktorica ureda Turističke zajednice Grada Lepoglave Ljubice Dubovečak.

Slatki darovi ujedno su zahvala vrtićkim mališanima i njihovim vrtićkim tetama, koje su također ovom prigodom darivane slatkim uskrsnim poklonima, za sudjelovanje na gotovo svim aktivnostima i manifestacijama koje organiziraju Grad Lepoglava i Turistička zajednica Grada Lepoglave

Komentari