Uskrs u našem kraju

Uskrsni ponedjeljak u Lepoglavi proslavljen izložbom i koncertom

Uskrs uz vjerska događanja je u Gradu Lepoglavi obilježen prigodnom izložbom te koncertom. U holu lepoglavske župne crkve postavljena je izložba "Uskrs u našem kraju" na kojoj su predstavljeni uskrsni ukrasi koje su izradile udruge, ustanove i organizacije s gradskog područja​​​​​​​.
Objavljeno: 24.04.2019. 08:15

Zadnja izmjena: 24.04.2019. 08:19

Uskrs uz vjerska događanja je u Gradu Lepoglavi obilježen prigodnom izložbom te koncertom. U holu lepoglavske župne crkve postavljena je izložba "Uskrs u našem kraju" na kojoj su predstavljeni uskrsni ukrasi koje su izradile udruge, ustanove i organizacije s gradskog područja.

Na Uskrsni je ponedjeljak u Domu kulture u Lepoglavi održan tradicionalni Uskrsni koncert. Uskrsni su ugođaj glazbom dočarali mališani Dječjeg vrtića "Runolist" iz Žarovnice, Dječjeg vrtića Lepoglava i Ženski pjevački zbor Collegium Artisticum. Koncert i izložbu je, uz podršku Grada Lepoglave organizirala gradska Turistička zajednica. Na vjerskom događanju još su sudjelovali: OŠ Ante Starčevića Lepoglava, OŠ Ivana Rangera Kamenica, OŠ Izidora Poljaka Višnjica, Dječji vrtić Lepoglava, Dječji vrtić "Runolist" iz Žarovnice, KUD Lepoglavski pušlek, Forum žena SDP-a Lepoglava, Ženska inicijativa HNS-a Lepoglava, Udruga umirovljenika Lepoglava i lepoglavski umjetnik Dragutin Jamnić.

 

Komentari