OŠ SRAČINEC

Foto - Uspostavljena stručna suradnja OŠ Sračinec i OŠ "Braća Seljan" iz Karlovca

Objavljeno: 21.05.2022. 19:52

Zadnja izmjena: 21.05.2022. 21:00

Nastavnici OŠ Sračinec boravili su u Karlovcu na stručnom usavršavanju u sklopu kojeg su posjetili OŠ „Braće Seljan“ u središtu Karlovca i Aquatiku – slatkovodni akvarij.

Prilikom posjeta OŠ „Braće Seljan“ nastavnici OŠ Sračinec upoznali su se s organizacijom i radom u ovoj školi, te su razmijenjena iskustva nastavnika po nastavnim područjima, opremljenosti škole, organizaciji rada, organiziranju manifestacija i dr. Učenici su pripremili prigodni kratki program, kako bi predstavili svoje izvannastavne aktivnosti. Ravnateljice OŠ Sračinec, Lidija Valec i OŠ „Braća Seljan“ Karlovac, Jasmina Budinski  dogovorile su uzvratni posjet i uspostava kontinuirane suradnje između ovih dviju škola.

Posjetili su i Aquatika – slatkovodni akvarij Karlovac jedini potpuno slatkovodni akvarij u Hrvatskoj. Ovaj akvarij, kojem je cilj razvijati svijest o iznimnoj biološkoj raznolikosti hrvatskih rijeka,  jezera, bara i močvara, tako će najvjerojatnije postati jedno od češćih mjesta na koje će nastavnici OŠ Sračinec dovoditi učenike u sklopu ekskurzija, izleta, te terenske nastave.

Komentari