općina donja voća

Utrka 'Špilja Vindija Trail&Dance' uz neandertalsko natjecanje i koncert Ivane Banfić

Objavljeno: 19.06.2024. 08:20

Zadnja izmjena: 19.06.2024. 08:20

Tradicionalna utrka po zagorskim bregima "Špilja Vindija Trail" ove godine u organizaciji Turističke zajednice područja Sjever Zagorja, Općine Donja Voća i Atletskog kluba Varaždin dobiva novu dimenziju te postaje "Špilja Vindija Trail&Dance" koji će se održati 29. lipnja.

Nakon što trkači istrče svoje rute, na igralištu NK "Vindija" Donja Voća kreće prvo izdanje, kako ih organizatori nazivaju, neandertalskih igri, odnosno natjecanja u zabavnim pretečama današnjih sportova. Natjecatelji će se moći okušati u "guranju wannabe kamena", "neandertalskoj wannabe štafeti" i "wannabee šumskom veleslalomu".

- Za još zabavniju atmosferu pobrinuti će se i naš voditelj Aleksandar Lazić, a za najbolje natjecatelje smo pripremili zanimljive i vrijedne nagrade. Nakon igri slijedi šuškavi i šljokičasti party uz povratak u prošlost. Na sreću, ne vraćamo se u doba neandertalaca već u 90-te, u vrijeme najluđih šarenih kostima, yassa trenirka i ludih frizura, a na pozornicu dolazi neprikosnovena dance kraljica Ivana Banfić! Zato već na utrku krenite obučeni u svoje lude kostime, prijave za trkače se zaprimaju na portalu stotinka.hr, a kući uz medalje ponesite lude i nezaboravne uspomene, i računajte: u Voći se stvarno ostaje do noći! - pozivaju organizatori.

Komentari