DAN GRADA IVANCA

Uz Dan grada Ivanca i blagdana sv. Ivana Krstitelja čestitku uputio gradonačelnik Milorad Batinić

Objavljeno: 24.06.2020. 19:53

Zadnja izmjena: 24.06.2020. 19:57

U povodu 24. lipnja, Dana grada Ivanca i blagdana sv. Ivana Krstitelja, gradonačelnik Milorad Batinić u ime gradskog vodstva i gradske uprave uputio je čestitke svim građanima grada Ivanca, kojeu donosimo u cijelosti:

„Poštovani građani,

nalazimo se u ivanjskim danima, kada se Ivančani i naši mnogobrojni gosti uobičajeno okupljaju kako bismo svi zajedno obilježili Dan grada i Ivanje. Na žalost, zbog aktualne epidemijske situacije, čija se sjena nadvila i nad našim krajem te zaprijetila zdravlju građana, ove smo godine zbog sigurnosnih razloga brojne lijepe manifestacije i mi morali odgoditi za neka bolja i zdravija vremena.

Sada je najvažnije strpjeti se, biti odgovoran i sačuvati zdravlje.

Upravo zbog toga ove je godine izostalo i održavanje svečane sjednice Gradskog vijeća, koja je uvijek bila i prilika za osvrt na sve učinjeno tijekom proteklih godinu dana te za naznaku i najavu novih planova i projekata za buduće razdoblje.

Doista, puno je toga realizirano kroz proteklih godinu dana, a i sami svjedočite da su na cijelom gradskom području otvorena brojna gradilišta na kojima su u tijeku radovi milijunske vrijednosti.

No, ono najvažnije tek je pred nama, jer već ove, a pogotovo sljedeće i idućih godina, svjedočit ćete najvećim investicijama u povijesti Ivanca, koje će doprinijeti njegovu dodatnom urbanom uređenju.

Jer i unatoč poteškoćama i problemima s kojima se i naš grad susreće u novim i promijenjenim uvjetima rada i djelovanja, Grad Ivanec većinu svojih planiranih i zacrtanih projekata praktički nastavlja provoditi bez zastoja.

No, o svemu tome više ćemo i detaljnije nekom drugom prilikom, kada ćemo ujedno nadoknaditi i propušteno slavlje uz Dan grada 2020.

Dotad želim zahvaliti svim građanima koji svojim trudom i radom doprinose razvoju našega grada; jednako tako i gradskim vijećnicima, gradskoj upravi, poslovnim suradnicima i osobito, ljudima u mjesnim odborima koji svojim odlukama, sugestijama i zalaganjem pridonose razvitku Ivanca kao modernog i urbanog centra zapadnog dijela naše županije.

Čestitam svima Dan grada Ivanca i blagdan sv. Ivana Krstitelja te 624. spomendan našega Ivanca!“

Komentari