Gala večer

Uz humanitarni malonogometni turnir i svečanu večeru Rotaract klub Varaždin proslavio 20. rođendan

Objavljeno: 04.04.2016. 13:12

Zadnja izmjena: 04.04.2016. 13:40

Foto: Fiket Plavec i Jurica Galeković

Rotaract klub Varaždin proteklog vikenda proslavio je 20. godinu djelovanja.

Kako bi obilježili dva desetljeća rada, članovi Rotaract kluba Varaždin organizirali su humanitarni malonogometni turnir na terenima TTS Sportskog Centra, na kojem su, uz hrvatske rotaract klubove, sudjelovale i druge humanitarne organizacije poput varaždinske Socijalne samoposluge te Rotary kluba Varaždin 1181.

Svečanoj večeri u hotelu Turist, povodom 20. godina rada Rotaract kluba Varaždin bio je nazočan i Marijan Bulat, guverner Distrikta 1913 Hrvatska koji je istaknuo da je Rotaract klub Varaždin jedan od najstarijih u Hrvatskoj te im poželio još niz godina uspješnoga rada.

Svečanosti su prisustvovali i predstavnici ostalih Rotaract klubova iz Hrvatske, te Rotary klubova iz Varaždina i Ludbrega. 

Svrčanom ugođaju večeri doprinijeli su i zapaženi nastupi mladih varaždinskih glazbenika: Fani Solomun, Maje Mirić i Lovre Kolara.

Rotaract klub Varaždin i dalje nastavlja sa svojim aktualnim akcijama pomaganja socijalno najugroženijim obiteljima Varaždinske županije te edukacijskim projektima podizanja svijesti o važnosti higijene ruku.

Komentari