uspješan projekt

Uz pomoć AZRA-e tradicijskom obrtu Zvonka Pošpaića isplaćeno 398 tisuća kuna iz IPARD-a

Objavljeno: 21.11.2016. 15:50

Zadnja izmjena: 21.11.2016. 15:52

Foto: Arhiva

Obrtu za izradu pletene i drvene galanterije Zvonko Pošpaić isplaćeno je preko 398 tisuća kuna za ulaganje u izgradnju objekta koji će se koristiti za proizvodnju, skladištenje i izložbeni prostor drvene i pletene galanterije. Za cjelokupnu pripremu, prijavu i  uspješnu provedbu projekta bila je zadužena Agencija za razvoj Varaždinske županije – AZRA.

Zadovoljstvo uspješno provedenim projektom i dobivenim sredstvima izrazio je sam vlasnik Obrta Zvonko Pošpaić koji je istaknuo da je ovo već drugi projekt koji su uspješno aplicirali na EU natječaj te završili  uz pomoć Agencije za razvoj Varaždinske županije.

- Prvi projekt za koji smo dobili 60-tak tisuća kuna bio je u sklopu prijave na PODUZETNIČKI IMPULS, a sredstva smo utrošili na kupnju novog stroja koji unaprjeđuje proces obrade materijala te za provedbu marketinških aktivnosti. - izjavio je obrtnik Pošpaić.

Direktor AZRA-e Krunoslav Lukačić, povodom isplate još jednog završenog projekta u sklopu programa IPARD, kazao je da mu je iznimno drago što je gospodin Pošpaić prepoznao AZRA-u kao poduzeće koje ima kapaciteta i znanja u pripremi i vođenju projekata namijenjenih poduzetnicima.

Komentari