Roditelji i vrtićari

Uz zabavne i kreativne aktivnosti održana Uskrsna radionica u Dječjem vrtiću Varaždin

Objavljeno: 22.03.2016. 10:11

Foto: Dječji vrtić Varaždin

U ugodnom ozračju te uz zabavne i kreativne aktivnosti, uz aktivno sudjelovanje roditelja što uvelike pridonosi stvaranju suradničkog odnosa između Dječjeg vrtića i roditelja, održana je Uskrsna radionica za roditelje i djecu polaznike Dječjeg vrtića Varaždin, objekt Trakošćanska.

Radionica se tradicionalno održava već niz godina. Odgajateljice su u suradnji s roditeljima pripremile raznovrsne oblikovane i neoblikovane materijale od kojih su djeca i njihovi roditelji izrađivali ukrase za Uskrs. Djeca i roditelji bili su vrlo kreativni i maštoviti što se vidjelo na njihovim radovima. Da je radionica pun pogodak vidjelo se i po broju roditelja i djece koji su se odazvali na radionicu, ali i aktivnosti koju su pokazali i jedni i drugi.

Zajednički doživljaj blagdana i njegovanje pozitivnog odnosa prema tradiciji bio je glavni cilj radionice, doznajemo u vrtiću.

– Proslava blagdana je prigoda u kojoj djeca mogu prepoznati u drugima mnogo zajedničkog, zajedno iščekivati, pripremati, veseliti se, te osvijestiti važnost ljepote življenja s drugim osobama s kojima se dijeli radost i zadovoljstvo – rekla je Sanja Štrok, voditeljica Dječjeg vrtića Varaždin – Trakošćanska.

– Ovom prigodom svim korisnicima Dječjeg vrtića Varaždin, a osobito objekta Trakošćanska, te svim malim i velikim sugrađanima želimo blagoslovljen i sretan Uskrs – poručili su iz vrtića.

Kako je bilo na radionici pogledajte u fotogaleriji.

Komentari