NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Varaždin ide u Veliku Goricu nadoknaditi izgubljene bodove u domaćim susretima

Objavljeno: 21.11.2019. 14:21

Zadnja izmjena: 21.11.2019. 14:24

Nakon reprezentativne pauze nastavlja se natjecanje u Hrvatski telekom Prvoj ligi i to susretima 16. kola. Ekipa NK Varaždin u subotu gostuje Velikoj Gorici, kod momčadi Gorice, a susret će početi u 15,00 sati.

Varaždinci su trenutno na posljednjem mjestu prvenstvene ljestvice s 11 osvojenih bodova, dok je momčad Gorice osvojila dvostruko više bodova i nalazi se na šestom mjestu. Ove dvije ekipe igrale su već u 7. kolu u Varaždinu kada su slavili gosti 3:1. Trener Varaždinaca Luka Bonačić ne želi se žaliti već je pohvalio sve igrače za rad i trud koji ulažu na treninzima ali i na dosadašnjim utakmicama.

- Prijateljska utakmica u Zalaegerszegu s novim prvoligašem ZTE FC-om pokazala je da možemo, da igrači u nogama nose više vrijednosti nego što dosadašnji rezultati u prvenstvu to pokazuju, rekao je Bonačić te najavio utakmicu u Gorici. - Planirali smo osvojiti šest bodova kod kuće a osvojili smo četiri, znači idemo ispraviti naše propuste na domaćem terenu, zaključio je Bonačić.

U utakmici s Goricom Bonačić neće moći računati na Lisakovicha, zbog smrtnog slučaja u obitelji, Đuraseka, zbog ozljede i Prce koji je skupio tri žuta kartona.

 

Komentari