PRVENSTVO POČINJE SUTRA

FOTO: Varaždin je spreman za rukomet! Evo što vas čeka u fan zoni u šatoru na Kapucinskom trgu

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 11.01.2018. 13:24

Zadnja izmjena: 11.01.2018. 13:24

Ako ste se slučajno pitali kojim je povodom ''niknuo'' veliki šator na Kapucinskom trgu u Varaždinu, odgovorio nam je dao Mladen Gluhak - voditelj fan zone koja će biti upravo u tom šatoru tokom Europskog prvenstva u rukometu. 

Šator se otvara sutra u 12 sati, a ''radno vrijeme'' mu je do ponoći. Danima kad se igraju utakmice, navijači će uživati uz živu glazbu, a u fan zonu možete doći i kada nema utakmica jer će vas tada zabavljati DJ.

Naravo, osim standardne ponude hrane i pića, Gluhak poručuje kako će u drugom krugu natjecanja biti i drugih zabavnih sadržaja za navijače te poziva sve ljubitelje rukometa da dođu i uživaju u dobrim utakmicama.

- U šatoru će se pratiti i utakmice u ostalim gradovima, ne samo u Varaždinu, a sutra možete doći i navijati za našu reperezentaciju koja svoju prvu utakmicu igra u Splitu protiv Srbije - rekao je za kraj Gluhak.

Što se koncerata tiče,12. siječnja svira grupa 'Hot stuff', dan kasnije zabavlja vas grupa 'Vizija', 15. siječnja grupa 'Jam IT', a 17. siječnja svira  grupa 'All star'. Svi koncerti počinju u 21 sat!

Komentari