pretprogram revije

VARAŽDIN Krajem mjeseca nas očekuje 48. Revija hrvatskog filmskog stvaralaštva

Objavljeno: 17.11.2016. 08:42

Foto: Arhiva

Krajem ovog mjeseca, točnije od 25. do 27. studenog u Varaždinu će se održati 48. Revija hrvatskog filmskog stvaralaštva, a suorganizator, Filmsko – kreativni studio VANIMA će tom prilikom i službeno proslaviti 30 godina postojanja.

Iako je službeni početak Revije u petak, prije samog događaja biti će održan pretprogram u kojem će VANIMA prigodnim programom proslaviti svoju obljetnicu.

Tako će 23. studenog u 19 sati u palači Herzer zainteresiranoj javnosti biti predstavljena monografija pod imenom „Od V do A – od Varaždina do animacije u 30 godina“ i to u sklopu programa „Srijeda u muzeju“ koji provodi Gradski muzej Varaždin.

U 20:30 sati istu večer u Galerijskom centru Varaždin, službeno će biti otvorena izložba radova naših poznatih animatora Krešimira Zimonića i Matije Pisačića pod nazivom „Crtež, strip i film“.

Organizator 48. Revije hrvatskog filmskog stvaralaštva je Hrvatski filmski savez, a partneri  u organizaciji Revije su Gradski muzej Varaždin, Galerijski centar Varaždin i Udruga TRASH. Revija se održava pod pokroviteljstvom Grada Varaždina, HAVC-a i Hrvatske zajednice tehničke kulture.

 

 

 

Komentari