HNK HAJDUK 2 - NK VARAŽDIN

Varaždin na Poljudu odigrao bez pobjednika s drugim sastavom Hajduka

Objavljeno: 22.03.2019. 16:13

Zadnja izmjena: 22.03.2019. 16:59

NK Varaždin otvorio je 17. kolo 2. HNL remijem 1:1 (1:1) na gostovanju u Splitu gdje ih je dočekala ekipa HNK Hajduk 2. Susret je izravno prenosila nogometna televizija HNTV.

Na Gradskom stadionu Poljud u Splitu Varaždince je šokirao Prtajin već u 5. minuti. Nakon slobodnog udarca Beširovića varaždinski vratar odbio jeloptu a u gužvi u šesnaestercu najbrži i najspretniji bio je Prtajin. Varaždin ipak brzo dolazi do izjednačenja. Benko je bio fauliran u kaznenom prostoru i sudac Matej Horvat okarakterizirao je to kao jedanaesterac. Benko je odmah i uspješan izvođač, iako je golman Hajduka Marin Ljubić izabrao dobru stranu. Uz još nekoliko prilika na obje strane poluvrijeme završava neriješenim rezultatom 1:1.

U drugom dijelu nastavlja se terenska inicijativa Varaždina a Hajduk je prijetio u kontranapadima. Bilo je nekoliko izglednih prilika na obje strane ali najčešće je nedostajalo precizan zadnji pas ili je udarac bio neprecizan. Tako se rezultat iz prvog poluvremena nije mijenjao.

Trener Varaždinaca Branko Karačić na teren u Splitu poslao je ekipu u sastavu: Ivan Nevistić, Maks Juraj Čelić, Dario Jertec, Karlo Sambolec, Mario Brlečić, Leon Benko,  Ivan Milićević, Shohei Yokoyama, Stjepan Babić, Mario Zebić, Kristian Fućak. Kasnije, u drugom poluvremenu ušli su Vuk i Kolarić.

Komentari