HNK HADUK 2 - NK VARAŽDIN

Varaždin na Poljudu, kao favorit igra protiv druge momčadi Hajduka uz TV prijenos

Objavljeno: 21.03.2019. 19:29

Zadnja izmjena: 21.03.2019. 19:48

NK Varaždin sutra igra susret 17. kola 2. HNL na Poljudu protiv druge momčadi HNK Hajduk II. Susret će u prenositi HNTV u izravnom prijenosu od 14,55 sati.

Poznavatelji nogometa i prilika u oba kluba daju prednost Varaždincima. Iako treba uzeti u obzir da druga ekipa Hajduka varira, vezano uz kadrovske potrebe prvog sastava. Kako je sada reprezentativna stanka moguće je da će nekoliko prvotimaca biti u sastavu Splićana.

Druga momčad Hajduka pak u tri uzaspone domaće utakmice nije ostvarila pobjedu, a u prošlom kolu s Poljuda je otišla zagrebačka Kustošija s izborenim neriješenim rezultatatom susreta, 1:1. Mogli su gosti u prvom poluvremenu osim jednog gola postići i uvjerljiviju prednost, da su iskoritili svoju premoć u prvih pola sata igre.

Tako će možda i Varaždinci krenuti hrabrije u utakmicu, pogotovo ako se podsjetimo jesenske utakmice u Varaždinu koja je bila dugo "na vagi" a na kraju je tek završila pobjedom Varaždina 4:2.

NK Varaždin je nakon utakmice s Dugopoljem, iz koje je izašao kao pobjednik, pun samopouzdanja kao i trener Branko Karačić.

- Nadam se nastavaku pozitivnog rezultatskog niza, kao i da ne zaostanemo više od tri boda za Šibenikom. Međutim, očekuje nas izuzetno teška utakmica, najavio je gostovanje na Poljudu Karačić.

Što se tiče varaždinskog sastava Glavica i Posavec i dalje nisu u kadru, ali zato svi ostali konkuriraju za prvih jedanaest. Svima je ipak najvažnije da je Leon Benko u formi i spreman jer je i u prošloj utakmici presudilo iskustvo, a on je taj koji uz iskustvo i realizira većinu prilika koje mu se pruže. 

Komentari