Vrijeme pogoduje radovima

Varaždin: Nakon gradskih ulica sanirat će se i malonogometno igralište u Črncu Biškupečkom

Objavljeno: 07.04.2016. 16:14

Foto: Siniša Sović / Foto agencija Sjever

Varaždinski gradonačelnik Goran Habuš danas je odlučio obići gradilišta na prometnicama. Prvo se zaustavio u Ulici Ognjena Price gdje je u tijeku rekonstrukcija dijela ceste, na potezu od Trenkove do Špinčićeve ulice...

Vrijednost radova na spomenutoj lokaciji koje snosi grad je 630.000 kuna, naglasio je varaždinski gradonačelnik najavivši skoro otvaranje nove javne rasvjete u Zagrebačkoj ulici prema Turčinu.

- S dolaskom proljeća, ovim radovima Grad Varaždin nastavlja planirane projekte održavanja nerazvrstanih cesta, te održavanja i izgradnje javne rasvjete na području grada Varaždina – rekao je Habuš.

Dodao je kako su počeli i radovi na uređenju dijela Radničke ulice u Kućan Marofu, na zahtjev mještana, obrtnika i poduzetnika.

- Na listi prioriteta mještana Kućan Marofa je i Gajeva ulica, a krenulo je uređenje Milčetićeve ulice u Hrašćici. Potom slijedi sanacija ceste u Brezju i nakon dugog niza godina sanirat će se malonogometno igralište u Črncu Biškupečkom – rekao je Habuš dodavši da je to trebao urediti još njegov prethodnik.    

Osim spomenutih radova, tijekom idućih mjeseci uredit će se nekoliko nogostupa u gradu, kao i i servisna cesta u Brezju vrijedna pet milijuna kuna.

- Ukoliko uštedimo novce na našim rebalansima proračuna ispunit ćemo još neke želje naših sugrađana – zaključio je Habuš.

Komentari