NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Varaždin odlazi nekompletan u Lučko ali očekuje se pozitivan rezultat

Objavljeno: 09.03.2019. 07:29

Nakon prošlotjedne pobjede NK Varaždin nad ekipom BSK-a u Varaždinu ali i poraza Šibenika od Osijeka II, optimizam se vratio na velika vrata u varaždinski drugoligaš.

Nogometaše Varaždina sada samo dva boda dijele od prvoplasiranog Šibenika i pozicije koja na kraju prvenstva vodi u 1. HNL. Današnji susuret u Lučkom pokazat će zato puno toga. 

NK Lučko je trenutno na 10. mjestu prvenstvene ljestvice sa 17 osvojenih bodova, a u prilog Varaždincima ide i rezultat prvog susureta u kojem je Varaždin pobijedio s 1:0. Međutim, Lučko je u prošlom kolu odigralo 0:0 s neugodnom ekipom Kustošije dok Varaždin u Lučko putuje oslabljen za nekoliko standardnih igrača.

-  Benko neće igrati zbog tri žuta kartona, Mrmić i Posavec su ozlijeđeni a još je nekoliko igrača bilo bolesno tijekom tjedna te nisu trenirali, rekao je trener Varaždinaca Branko Karačić, te dodao kako je još upitno koji će početni sastav istrčati u Lučkom.

Danas u 15 sati Varaždin će Tražiti pobjedu kojom bi potvrdio odličan rezultat rezultat iz prošle utakmice. - Lučko je čvrsta i nezgodna momčad, igraju discipinirano i to daje rezultate. Ne postižu puno golova ali su i primili najmanje pogodaka u ligi do sada. Napravit ćemo sve da ostvarimo našu želju u utakmici u kojoj će vjerojatno biti malo prilika. Zato ćemo se potruditi da svoje iskoristimo, dodao je Karačić.  

Jučer su odigrane dvije utakmice 2. HNL u kojoj su Sesvete pobijedile Osijek II 3:1, a Hrvatski dragovoljac pobijedio je Međimurje s 3:0. 

Komentari