SLAVEN BELUPO - VARAŽDIN

Varaždin ponovo do boda s igračem manje

Objavljeno: 24.08.2019. 20:22

Zadnja izmjena: 24.08.2019. 20:52

U 6. kolu Hrvatski telekom Prve lige Slaven Belupo i Varaždin odigrali su 1:1 (0:0) u Koprivnici, što je Varaždinu donijelo novi bod.

Bio je ovo susret dvije ekipe koje su u prva dva kola ubilježile poraze,a zatim je  Slaven Belupo u sljedeće dvije ubilježio dvije pobjede, a Varaždin nakon tri poraza zabilježio je dva remija.

Početne minute susreta pripale su domaćim igračima ali bez ozbiljnijih prilika. Varaždin je prvi puta zaprijetio u 13. minuti udarcem Benka ali pokraj gola. Sredinom poluvremena malo popušta pritisak Slaven Belupa a Varaždin je zaigrao malo slobodnije. Do kraja poluvremena igra se malo ravnopravnija igra u kojoj Varaždina ima još jednu polupriliku ali su Adžić i Stolnik dobili žute kartone. Stolnik tako neće moći nastupiti u sljedećem kolu.

U drugom dijelu nastavlja se igra slična onoj iz prvog poluvremena ali u 54. minuti Adžić dobiva drugi žuti karton i Slaven Belupo to odmah kažnjava četiri minute kasnije golom Ejupija. Žuti karton još dobiva Benko nakon čega ga Perković mijenja i u igru ulazi Senić. Varaždin se konsolidirao i u 62. minuti stvara najbolju šansu u utakmici ali Štefulj puca pokraj gola. U 67. minuti Glavica mijenja Kolarića, a u 72. minuti isplatio se Varaždinu što je zaigrao agresivnije i Stolnik glavom nakon kornera donosi izjednačenje. Varaždin tako kao da bolje igra s igračem manje, što je pokazao i u Zaprešiću. Do kraja susreta istaknuo se još varaždinski golman Nevistić koji u 87. minuti brani udarac iz blizine.

Komentari