NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Varaždin sa Slaven Belupom igra generalku pred početak nove sezone u HNL-u

Objavljeno: 07.08.2020. 20:14

Zadnja izmjena: 07.08.2020. 20:14

Nogometaši NK Varaždina pripremaju se samo tjedan dana, a već sutra igraju generalku sa Slaven Belupom - pred početak nove nogometne sezone u HNL-u.

Ovogodišnje pripreme za novu sezonu više sliče mini-pripremama tijekom sezone, ali kako su se termini sezona jako približili nije bilo niti za očekivati drugačije. Momčad Varaždin je manje-više ona od prošle sezone, i to iz onog najuspješnijeg dijela, pa nema straha da su ispali iz forme.

Nakon samo nekoliko slobodnih dana u ponedjeljak su ponovo krenuli na redovite treninge. Trener Samir Toplak je rekao kako je cilj naredne sezone ostanak u ligi i stabilizacija kluba, te priprema nekih igrača za dobar transfer. - Nije bilo realna situacija kada je Varaždin bio uvjerljivo na zadnjem mjestu, niti je realna situacija šest pobjeda u sedam utakmica. Istina je negdje u sredini, rekao je Toplak.

Kakvo je stanje u ekipi koja je tek na jedanaesterce pobijedila Ivančicu u finalu Županijskog nogometnog kupa ŽNS Varaždin vidjet će se sutra, u subotu 8. kolovoza od 18,00 sati kada u Varaždin stiže ekipa Slaven Belupa.

Komentari