GNK DINAMO II - NK VARAŽDIN

Varaždin se vraća iz Zagreba s pobjedom od 2:1 protiv Dinama 2

Objavljeno: 14.04.2019. 16:25

Zadnja izmjena: 14.04.2019. 16:54

U posljednjem susretu 20. kola 2. HNL Varaždin je pobijedio Dinamo 2 u Zagrebu rezultatom 2:1.

Iako su Varaždinci otputovali u Zagreb s dozom sumnje zbog neigranja Jerteca, obistinile su se najave trenera Varaždinaca Karačića koji je obećao naći rješenje.

Nije bilo lako Varaždinu domaći nogometaši imali su svoje prilike ali je jedinu u prvom dijelu iskoritio iskusni Benko i u  17. minuti udarcem s ruba šesnaesterca doveo Varaždince u prednost. Od prilika domaćina sigurno treba istaknuti onu u 28. minuti kada je nakon slobodnog udarca odlično reagirao Nevistić i obranio odbijeni udarac sa smo nekoliko metara.

U drugom dijelu domaćini i dalje stvaraju poluprilike ali odlično funkcionira varaždinska obrana koja spašava i nemoguće situacije. Kao nagrada dolazi pogodak u 73. minuti Glavice koji također s ruba šesnaesterca precizno pogađa lijevi donji kut domaćeg gola. Dinamo se ne predaje i tek u sudačkoj nadoknadi Šipoš postiže za smanjenje varaždinske prednosti.

Ovom pobjedom od 2:1 nad Dinamom 2 Varaždinci i dalje ostaju na bod do vodećeg Šibenika te će izgleda njihov međusobni susret u preposljednjem kolu prvenstva donijeti konačnog pobjednika prvenstva.   

Komentari