NOGOMET SE VRATIO U VARAŽDIN

Varaždin večeras nema što izgubiti u susretu s Hajdukom!

Objavljeno: 28.07.2019. 12:54

Zadnja izmjena: 28.07.2019. 13:42

Nogometaši Varaždina večeras igraju prvi domaći susret ove sezone u 1. HNL. Interes za ulaznice govori da će tribine biti ponovo pune, što je potvrda da se prvoligaški nogomet stvarno vratio u Varaždin.

U susretu 2. kola 1. HNL Varaždin dočekuje ekipu Hajduka, koja je odličan mamac za gledatelje u premijernom predstavljanju varaždinske ekipe pred svojim navijačima. Nakon sedam godina ponovo će se na travnjaku varaždinskog gradskog stadiona zaigrati vrhunski nogomet.

U 1. kolu Varaždin je poražen na Rujevici od ekipe Rijeke 2:1, a Hajduk je na svom terenu pobijedio Istru1961 2:0. S obzirom da Hajduk na ime tradicije uvijek nosi ulogu favorita, ekipa Varaždina u ovom susreti nema što izgubiti. Navijači "bijelih" već su unaprijed upisali tri boda, dok bi za Varaždin svaki drugi rezultat, osim poraza bio veliki podstrek za nastavak prvenstva te veliki poklon za navijače koji su ga bodrili tijekom utakmica 2. HNL. 

- Ozračje u svlačionici je jako dobro i u mirnom se okruženju spremamo za nedjeljni susret, koji nam jako puno znači. Riječ je o prvoj prvoligaškoj utakmici u Varaždinu nakon sedam godina, stadion će vjerujem biti pun kao i na susretu protiv Šibenika, a morat ćemo se odužiti publici koja nas je bodrila na putu do Prve lige. Svi zajedno ćemo dati maksimum da dođemo do što boljeg rezultata - naglasio je napadač Varaždina Leon Benko. 

Borimir Perković, trener Varaždinaca za večerašnji sraz s Hajdukom, koji počinje u 20,00 sati, ne može računati na na ozlijeđene Domnika Glavinu i Jamala Bajandouha te Goran Jozinovića, koji još nema pravo nastupa.

Očekivani sastav NK Varaždin: Ivan Nevistić - Dominik Perković, Marko Stolnik, Matej Senić, Ivan Miličević - Dario Jertec, Neven Đurasek - Matija Kolarić, Ivan Posavec, Tomislav Turčin - Leon Benko. 

Komentari