Varaždin Volley pobjedom protiv Rijeke pobjegao sa samog dna

Objavljeno: 19.02.2012. 19:10

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Odbojkaši Varaždin Volleya stigli su do svoje četvrte prvenstvene pobjede koja ih je odmakla sa samog da ljestvice. U subotu je u varaždinskoj Areni pala renomirana momčad Rijeke 3-0 u setovima...

Tokom cijelog susreta Varaždinci su u svim elementima odbojkaške igre bili bolja momčad, a posebno dobro funkcionirao je blok.

Prvi set tako je otišao na stranu Varaždinaca rezultatom 25-22.

U drugom setu odbojkaši Tome Pauna odvojili su se na 16-12 i održavali svoju prednost povećavši je do kraja na 25-18.

Istim rezultatom varaždinske odbojkaši uzeli su i treći set. Riječeni koji su ovom susretu bili bez najboljeg igrača Dženana Pečenkovića u središnjici trećeg seta opasno su zaprijetili približivši se na minus jedan, no Varaždinci se nisu dali smesti te su treći set, a ujedno i susret priveli u svoju korist.

Trener Varaždin Volleya Tomo Paun bio presretan što su njegovi odbojkaši napokon stigli do četvrte ligaške pobjede koja ih je odlijepila sa samog dna ljestvice.

- Moram čestitati svojim momcima. Ispoštovali su 90 posto dogovorenog i bili na visini pa rezultat ni u jednom trenutku susreta nije dolazio u pitanje- istaknuo je trener Varaždin Volleya  Tomo Paun, te dodao da se njegovoj ekipi vratio mukotrpan rad.

Trener Rijeke Velimir Liverić za razliku od svog kolege bio je vidno razočaran, a razlog poraza našao je u nekompletnosti ekipe i lošem ulasku u utakmicu.

- Bili smo bez najboljeg našeg igrača Pečenkovića, no svejedno loše su ušli u utakmica, a agonija se nastavila do kraja- rekao je trener Rijeke Velimir Liverić.

Ova pobjeda odvojila je Varaždince sa samog dna, a već u srijedu odbojkaši Varaždin Volleya igraju zaostalu utakmicu protiv Opatije.

Komentari