javni apel

Varaždinac se žali: Građani stalno dovode pse u dječje parkove, unatoč znaku zabrane

Kako kaže, ovo se događa unatoč tome što u dječjim parkovima postoji znak izričite zabrane dovođenja pasa/kućnih ljubimaca u spomenuta mjesta....

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 28.10.2022. 08:18

Zadnja izmjena: 28.10.2022. 10:24

U redakciju nam se obratio građanin Varaždina koji putem medija želi apelirati i kako je rekao, zamoliti za veći nadzor u dječjim parkovima gdje, kako kaže, ljubitelji pasa dovode svoje kućne ljubimce.

Kako kaže, ovo se događa unatoč tome što u dječjim parkovima postoji znak izričite zabrane dovođenja pasa/kućnih ljubimaca u spomenuta mjesta. S druge strane, ističe kako je posebno ograđen park za kućne ljubimce u blizini groblja uvijek skoro pa prazan.

- Koliko sam upućen, Grad je masno financirao posebne ograđene parkove za pse u blizini groblja koji, kad god prolazim, a prolazim jako često, budući da mi je na ruti za odlazak i dolazak s posla, nikad nikoga nema, zjape prazni. Također, vlasnici su totalno neodgovorni te djeca svaki dan gaze u pseće izmete koje vlasnici ne čiste za sobom, malo njih je na povodcu, a skoro nijedan nema brnjicu - požalio se.

Komentari