program besplatnog vježbanja

FOTO: Varaždinci jedva dočekali nastavak "Zdravog pokreta"

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 21.05.2020. 11:02

Zadnja izmjena: 21.05.2020. 11:58

U srijedu je nastavljeno provođenje sportsko-rekreacijskog programa „Zdrav pokret!” kojeg organizira Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina. Da je besplatan program vježbanja pun pogodak, dokazano je i ovog puta.

Mnoštvo vježbača i vježbačica jedva je dočekalo treniranje s iskusnim trenerima na vanjskim terenima Sportskog centra „Sloboda”. - Trening je za svaku dob i za ljude različite fizičke spreme jer se prilagodimo svima. Krećemo s razgibavanjem, zagrijavanjem, atletskom školicom, hodanjem, trčanjem pa prelazimo na vježbe u mjestu i u kretanju. Potom krećemo na malo zahtjevnije vježbe, vježbe snage koje su statične i dinamičke – pojasnila je trenerica Marina.

Vježbače je prvog dana nastavka programa pozdravila i zamjenica gradonačelnika Varaždina, Sandra Malenica.  - Drago mi je da se ove vrijedne investicije u infrastrukturu isplate, a najisplativije je to da ih građani kasnije koriste. Tako je i tu na ovom prekrasnom stadiona „Sloboda” – istaknula je Malenica.

Predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina, Alen Runac, izrazio je zadovoljstvo nastavkom provođenja programa „Zdrav pokret!“. -  Većina građana jedva je dočekala otvaranje sportskih terena te nam je drago da možemo nastaviti s besplatnim vježbanjem na ovom vrhunskom atletskom stadionu. Upravo je cilj Zajednice sportskih udruga omogućiti kvalitetne uvjete rada kako profesionalnim sportašima, tako i rekreativcima – poručio je predsjednik Runac.

Komentari