21. lipnja

Varaždinci obilježili Međunarodni dan joge

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 21.06.2021. 17:17

Zadnja izmjena: 21.06.2021. 17:17

Iako je službeni dan joge 21. lipnja, mnogi gradovi diljem Hrvatske obilježili su ga ranije pa je tako u četvrtak, 17. lipnja, na travnatom dijelu uz sportsku dvoranu „Varaždin“ u Graberju, po šesti puta u Varaždinu, obilježen Međunarodni dan joge.

Tom prilikom, uz stručno vodstvo instruktora joga centra „Joga u svakodnevnom životu“, vježbači su u ugodnoj atmosferi vježbali sat vremena.

Osobito u vrijeme COVID-19 pandemije, važno je istaknuti pozitivne učinke tradicionalnih sistema, poput joge, koji su djelotvorni za osnaživanje imuniteta.

Za one koji se nisu pridružili ovog puta, poziv je upućen da se pridruže kroz ljetne mjesece, svakog četvrtka na travnatom dijelu uz sportsku dvoranu „Varaždin“ u Graberju od 19.00 sati kada će se održavati besplatna ljetna joga za građanstvo.

Sve dobne skupine, od najmlađih do najstarijih, mogu potpuno besplatno sudjelovati u ovom programu. Obzirom na trenutnu situaciju uzrokovanu COVID-19 pandemijom, mole se ljubazno svi vježbači da ponesu vlastite prostirke i udobnu odjeću.

U izvršnoj organizaciji „Joge u svakodnevnom životu“, u Varaždinu se obilježavanje Međunarodnog dana joge održalo uz podršku Grada Varaždina i Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina.

Komentari