snijeg svud' pada

Varaždinci se probudili s pahuljama snijega - evo vremenske prognoze

Objavljeno: 26.12.2021. 09:36

Zadnja izmjena: 26.12.2021. 09:36

Danas, na blagdan Svetog Stjepana, Varaždinci su se probudili uz snijeg koji je potpuno prekrio tlo, a sudeći prema vremenskoj prognozi za nadolazeći tjedan, to je posljednji ovogodišnji snijeg. 

Najviša današnja dnevna temperatura bit će 1 stupanj Celzijev, a nakon podneva moguća je pojava i pokoje zrake sunca. Sutra će također biti oblačno uz manje razvedravanje, a temperature će se kretati od 1 do -1 stupanj. 

Od utorka s druge strane nas čeka lagano zatopljenje - najviša dnevna temperatura od 4 stupnjeva Celzijevih čeka nas od podneva uz lagano razvedravanje, dok će ostatak dana biti većiom oblačno. U srijedu će temperatura doseći 6 stupnjeva, dok će ujutro biti maglovito i oblačno.

U četvrtak će temperatura uz naoblaku rasti do čak 10 stupnjeva, a navečer nas čeka kiša. Za one koji doček Nove godine planiraju vani vrijeme će biti vrlo pogodno - dnevna temperatura će dostići čak 14 stupnjeva Celzijevih, noćna 8 stupnjeva, a bit će uglavnom suho i sunčano. 

U novu godinu također ulazimo uz visoke temperature za ovo doba godine - u subotu će one sezati i do 12 stupnjeva, a bit će većinom sunčano uz malu naoblaku. 

Komentari