donosimo raspored

Varaždinska biciklijada vozi se u subotu - evo rute i detalja

Objavljeno: 31.05.2022. 12:57

Zadnja izmjena: 31.05.2022. 12:57

Danas je najavljena 21. varaždinska biciklijada u organizaciji Grada Varaždina, Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina, Brdsko biciklističkog kluba ASI i Udruge varaždinski biciklisti.

Okupljanje sudionika je u subotu, 4. lipnja 2022. godine od 9.00 sati na Kapucinskom trgu, a start u 10.00 sati. Prvih 300 sudionika koji se u subotu 4. lipnja 2022. godine s početkom u 9.00 sati prijave na biciklijadu za uspomenu će dobiti majice s logom varaždinske biciklijade.

Početak biciklijade je na Kapucinskom trgu, a cilj kod „Stare vage“, Trg Matije Gupca. Za sve sudionike biciklijade osiguran je na cilju topli obrok uz prigodno druženje. U sklopu ovogodišnje biciklijade organizirana je i akcija čišćenja zelene površine uz cestu koja od Aquacityja vodi prema firmi „Cesta“ u trajanju cca. 30 minuta.

Ruta:

START:  Kapucinski trg - Ul. Augusta Cesarca – Zagrebačka – Gospodarska - Kučan Gornji - Kučan Donji -Zbelava -Trnovec - Slobodna zona – Aquacity – Arena - CILJ Stara vaga (Trg Matije Gupca 61).

1.okrijepa na jezeru Aquacity i dogovor oko akcije čišćenja zelene površine uz cestu koja od Aquacityja vodi prema firmi „Cesta“.

Akcija čišćenja (cca 30 minuta) u suradnji s trgovinom „ Decathlon“ koji osiguravaju okrjepu, vreće za smeće, jednokratne rukavice i odvoz prikupljenog smeća.

Nastavak biciklima prema Areni i do cilja kod hostela/kafića „Stara vaga“ gdje će biti osigurana okrjepa (topli obrok) za sve sudionike Biciklijade.

Komentari