NK VARAŽDIN - NK LUČKO

Varaždinska premijera ovosezonskog NK Varaždin u subotu u 19,30 sati u susretu 2. kola 2. HNL s ekipom NK Lučko

Objavljeno: 30.08.2018. 10:31

Zadnja izmjena: 30.08.2018. 10:34

Foto: Damir Ivančić

Miljenko Mumlek, trener NK Varaždin zadovoljan je utakmicom s Hrvatskim dragovoljcem i prolaskom u 1/16 Hrvatskog nogometnog Kupa.

– Iako smo imali najjačeg protivnika plan je bio da se pruži prilika i onim igračima koji nisu igrali u 1. kolu 2. HNL protiv ekipe BSK, a tijekom priprema su se dokazali. Odmorio sam Benka i Brezovca a Miklić i Vuk su bili malo ozlijeđeni pa nisam htio reskirati s njima. Zadovoljan sam s igrom osim s 10 do 15 minuta kada su nas malo pritisnuli pa je došlo do  nekoliko nerezonskih dugi lopti ali čim smo loptu spustili na teren i nastavili s našom kombinatornom igrom vratili smo se u igru. Jerteca sam čuvao za kraj i eventualne produžetke, prokomentirao je Mumlek susret s Hrvatskim Dragovoljcem.

Prva domaća utakmica u 2. HNL ove sezone odigrat će se u subotu, 1. rujna s početkom u 19,30 sati. U utakmici 2. kola sataju se NK Varaždin i NK Lučko.

- Za subotu svi će biti spremni osim vjerojatno Vuka koji je na treningu ozlijedio stopalo. Svi su maksimalno motivirani a samo 11 može igrati. Nadam se da će kroz Kup, županijski kup i prvenstvo svi dobiti priliku. Za subotu će postava vjerojatno biti slična onoj iz Bijelog Brda. Što se tiče Lučkog dobro se poznamo, gledali su nas i protiv Hrvatskog dragovoljca a i igrali smo pripremnu utakmicu prije mjesec dana. Bili su čvrsti ali kad mi uspostavimo svoj stil igre onda dolazimo u prednost. U sastavu ponovo moraju biti tri mlada igrača do 21. godine, a vidjet ćemo i kako će završiti pregovori o transferu Domagoja Drožđeka. Uglavnom još smo pojačani i to s igračem koji je došao na posudbu iz Sleven Belupaa igra na mjestu braniča. Marko Martinaga još ulazi u i u kvotu mladih igrača, zaključio je Mumlek.

 

Komentari