uspješna suradnja

Varaždinske mažoretkinje i učenice Centra Tomislav Špoljar zajedničkim nastupom obradovale publiku

Objavljeno: 16.12.2016. 17:03

Foto: Varaždinske mažoretkinje

Varaždinske mažoretkinje su današnje prijepodne provele u Centru Tomislav Špoljar čije su učenike razveselile kreativnim nastupima i radionicama.

Dvadesetak mažoretkinja je tako bilo raspoređeno po radionicama gdje su s učenicama uvježbavale koreografiju za nastup koji je potom uslijedio u dvorani škole pred mnogobrojnom publikom. Na radost svih sudionika, publika je nastup svojih prijatelja i Varaždinskih mažoretkinja nagradila osmijesima i aplauzom.

Zahvala i prigodni pokloni te druženje uz razgovor o svakodnevnim aktivnostima mažoretkinja epilog su ovoga humanitarnog nastupa mažoretkinja koje su dobre vibracije i radost Božića i Nove godine uz iskrene želje učenicima i djelatnicima Centra Tomislav Špoljar prenijele djeci s posebnim potrebama.

Humanitarne aktivnosti Varaždinskih mažoretkinja uoči dolazećih blagdana se nastavljaju već dolazeće srijede 21. prosinca u 11 sati, kada će mažoretkinje sudjelovati u humanitarnoj akciji 'Dalmalino uveseljava djecu' na poziv svojih prijatelja Dječjeg kluba Dalmalino iz Splita, te donijeti radost Božića na lica malih pacijenata na Odjelu pedijatrije varaždinske Opće bolnice.

 

 

Komentari