adventski nastup

Varaždinske mažoretkinje možete vidjeti u nedjelju ispred Muzeja anđela

Piše: eMagazin

Objavljeno: 03.12.2021. 09:50

Zadnja izmjena: 03.12.2021. 09:52

Varaždinske će mažoretkinje svoje ovogodišnje nastupe u predstojeće vrijeme Adventa žiteljima svoga grada predstaviti u nedjelju 5. prosinca u 11 sati uoči blagdana Svetog Nikole, te u subotu 18. prosinca uoči božićnih i novogodišnjih blagdana.

Oba nastupa izvest će na prostoru ispred Muzeja anđela kako bi sretne trenutke predstojećih blagdana podijelile sa članovima svojih obitelji i žiteljima svoga grada. Djevojčice najmlađeg uzrasta Dječjeg sastava plesnim će nastupom pokazati svoje viđenje čarobnog Božića dok će kadetkinje izvesti plesnu koreografiju na tradicionalnu rusku blagdansku temu te zajedničkom izvedbom uz poznate božićne melodije ukazati na dolazeće blagdanske dane.

Cijeli program traje 15-tak minuta čime ćemo unatoč poteškoćama u doba korone ipak djeci omogućiti da nastupe i pokažu što su radile i što naučile na treninzima – kaže voditeljica Varaždinskih mažoretkinja Anita Mikac Grabarić. Treninge Dječjeg sastava svakog ponedjeljka i petka od 17.45 do 18.30 sati imamo u dvorani vrtića Graberje dok utorkom i četvrtkom od 17 do 18 sati u dvorani 1. Osnovne škole trening imaju kadetkinje i juniorke, pa u to vrijeme očekujemo i zainteresirane buduće mažoretkinje da nam se pridruže – zaključuje voditeljica.

Uz ova dva nastupa, Varaždinske će mažoretkinje svoju radnu godinu završiti još jednim nastupom u nedjelju 12. prosinca gostujući na proslavi obljetnice Zadarskih mažoretkinja.

Komentari