na 15. obljetnici

Varaždinske mažoretkinje oduševile nastupom u Donjem Kraljevcu

Objavljeno: 18.11.2018. 17:23

Zadnja izmjena: 18.11.2018. 17:42

Nastupom na 15. obljetnici Mažoret i twirling kluba u Donjem Kraljevcu kadetska postava Varaždinskih mažoretkinja u subotu je svojim nastupom uljepšala obljetnicu poznatoga međimurskog centra mažoret i twirl događanja, koji redovito na europskim i svjetskim prvenstvima osvajaju vrlo zapažena mjesta.

Iako ne pripadaju istome savezu – jer su mažoret koreografije precizirane točno određenim pokretima i kretnjama za razliku od twirl koreografija koje dozvoljavaju plesne i elemente akrobatike te se po mnogočemu razlikuju. Varaždinske su djevojčice uzrasta od 7 do 9 godina pred prepunim gledalištem škole u Donjem Kraljevcu svojim nastupom pobrale aplauz. Tijekom dolazećih tjedana Varaždinske će mažoretkinje nastupati na Adventu i uz blagdan Svetoga Nikole u Varaždinu te se predstaviti u božićnom programu na nekoliko gostovanja.  

Upisi novih članica u Varaždinske mažoretkinje traju do kraja godine, a informacije i detalji mogu se dobiti ponedjeljkom i srijedom od 17 do 18, te petkom od 18 do 19 sati u sportskoj dvorani 2. Osnovne škole u Varaždinu.

Komentari