GRK VARAŽDIN 1930

Varaždinske rukometne redove pojačao lijevi vanjski koji je u 10 utakmica postigao 111 golova

Objavljeno: 06.01.2021. 10:36

Zadnja izmjena: 06.01.2021. 11:23

Iako je u tijeku zimska pauza i iščekivanje rukometnog Eura, u GRK Varaždin 1930 se užurbano pripremaju za nastavak sezone u koju ulaze kao jedina neporažena ekipa Paket24 Premijer lige.

U redove varaždinskog rukometnog premijerligaša pristupio je već Vjeran Toplek, koji igra na poziciji lijevog vanjskog. Vjeran Toplek je iz Čakovca, a do sada igrao u RK Prelog u 1. B ligi Sjever. Zanimljivo je da je u 10 utakmica ove polusezone za Prelog postigao čak 111 pogodaka. Tako je s tim rezultatom postao najbolji strijelac svih rukometnih liga u Hrvatskoj u jesenskom dijelu prvenstva. Vjeran je već zaigrao za varaždinski klub i to u posljednjoj prvenstvenoj utakmici protiv Dubrovnika.

Još jedno pojačanje na mjestu pivota je i Rene Mihaljević, koji je do sada bio u vinkovačkoj Spačvi. Osim toga igrači GRK Varaždin 1930 su se već afirmirani odličnim nastupima u prvom dijelu sezone, tako je primjerice Fabijan Grubišić na meti velikih klubova poput Vesprema i PPD Zagreba, ali je još vezan ugovorom za varaždinski klub. Sljedeća dobra vijest je da se uspješno oporavlja kapetan varaždinske ekipe Jurica Vidaček. Zahvaljujući dr. Marku Labašu, koji je uspješno odradio artroskopiju Juričina koljena, varaždinski kapetan će biti spreman za tri do četiri tjedna.  

Odlične igre varaždinske momčadi, pod vodstvom trenera Damira Turkovića, postale su pravi je hit prvenstva i u klub stižu pozivi brojnih igrača, koji bi nastavak sezone htjeli provesti u Varaždinu. Iz varaždinskog kluba stižu informacije kako je želja da prvi dio prvenstva, prije Lige za prvaka, završe na najvišoj poziciji, što je dodatna motivacija za dolazak kvalitetnih igrača s visokim sportskim ciljevima i ambicijama.

 

 

Komentari