grad varaždinske toplice

Varaždinske Toplice domaćin prve međunarodne konferencije 'Znanjem do uspjeha'

Objavljeno: 20.02.2023. 18:20

Zadnja izmjena: 20.02.2023. 18:20

Ove srijede s početkom u 10 sati, u organizaciji Grada Varaždinskih Toplica te u partnerstvu s edukacijskom platformom "Valoreschool" u restoranu Bernarda bit će održana prva međunarodna konferencija "Znanjem do uspjeha".

Budući da podaci pokazuju kako čak 77 posto stanovništva Europske unije u populaciji od 16 do 65 godina nema dovoljno znanja i vještina za kvalitetno upravljanje svojim karijerama i svojim poslovnim izborima, kako navode, Grad Varaždinske Toplice, kao jedan od četiri hrvatska grada koja nose titulu Grad prijatelj poduzetništva, na ovaj je način u partnerstvu s edukacijskom platformom „Valoreschool” odlučio odgovoriti na ovaj problem. Cilj ovih aktivnosti je sudionike ohrabriti, potaknuti na upornost i pružiti im nova znanja i iskustva kao temeljni ključ svakog uspjeha.

Konferenciju će otvoriti Dragica Ratković, gradonačelnica Varaždinskih Toplica i Sanela Dropulić, direktorica edukacijske platforme "Valoreschool" pozdravim govorima nakon čega će Irena Linasi, direktorica tvrtki Gold Valores Zagreb i Tim Valores Ljubljana održati predavanje i prezentaciju "Znanjem do uspjeha". U sklopu konferencije, s početkom u 11.15 sati održat će se i okrugli stol na kojem će uspješne poduzetnice iz Hrvatske i regije iznijeti svoja iskustva. 

- Ovom konferencijom želimo potaknuti praksu da se znanjem probijamo do svojih ciljeva i da u njega neprestano moramo ulagati. Jer znanje je jedino bogatstvo koje se povećava dijeljenjem - navode organizatori.

Komentari