grad varaždinske toplice

Varaždinske Toplice primile priznanje Koncertnog ureda za partnerstvo

Objavljeno: 12.04.2022. 18:13

Zadnja izmjena: 12.04.2022. 18:14

Zahvaljujući dugogodišnjoj potpori najvećem baroknom festivalu, Gradu Varaždinskim Toplicama stiglo je priznanje Koncertnog ureda Varaždin.

Zbog kontinuirane podrške i dugogodišnjeg partnerstva na Varaždinskim baroknim večerima, ravnatelj Koncertnog ureda Varaždin Raymond Rojnik uručio je gradonačelnici Dragici Ratković zahvalnicu.

- Koncerti u sklopu Varaždinskih baroknih večeri svake se godine održavaju u našoj crkvi sv. Martina, a ovaj značajan festival za čitav varaždinski kraj rado ćemo ugostiti i u narednim godinama. Ova zahvalnica dokaz je da su Varaždinske Toplice uvijek dobar domaćin i da uvijek spremno podržavamo sve kulturne i turističke manifestacije na našem području. Nadam se da će se ova odlična suradnja nastaviti i u budućnosti te da ćemo i dalje biti ponosan domaćin najznačajnijem baroknom festivalu u ovom dijelu Europe - rekla je Ratković.

Kako je dodala, suradnja između Grada Varaždinskih Toplica i festivala, odnosno Koncertnog ureda Varaždin već je dugi niz godina na visokoj razini, a s obzirom da toplička publika uživa u raskošnim zvucima barokne glazbe i rado se odaziva na koncerte, Varaždinske barokne večeri postale su sastavni dio kulturne i turističke ponude Varaždinskih Toplica.

Komentari