prigodni program

Varaždinski 1. Mjesni odbor svečano proslavio svoj dan

Objavljeno: 05.12.2016. 11:50

Zadnja izmjena: 05.12.2016. 11:51

Foto: 1. Mjesni odbor Varaždin

Svečanom sjednicom i prigodnim programom 1. Mjesni odbor je obilježio svoj dan, a program je upotpunio Mješoviti pjevački zbor Kapela Paulina Varaždin, ali i varaždinska klapa Lucerne.

Okupljene su pozdravili i predsjednik Gradskog vijeća Josip Hehet, te gradonačelnik Goran Habuš, a predsjednik 1. Mjesnog odbora, Robert Roth je napomenuo kako su se u posljednjih godinu dana na području 1. Mjesnog odbora realizirali razni radovi.

-Prvo smo početkom godine postavili oglasne ormariće na pročelju zgrade, što se ispostavilo kao jako dobra ideja. Uz redovite sastanke Vijeća mjesnog odbora, gdje su se razmjenjivale ideje, priključili smo se i obilježavanju blagdana i praznika. Tako smo primjerice prigodno obilježili Valentinovo. U prostorima 1. Mjesnog odbora „Centar“ Varaždin tako je održano druženje udruge umirovljenika s područja prvog mjesnog odbora, a pripadnicama ljepšeg spola podijelili smo čokoladna srca. Obilježili smo, među ostalim, i Dan žena te smo darivali  naše Varaždinke, a u tome nam se pridružio i varaždinski gradonačelnik Goran Habuš, za kojeg moram posebno naglasiti da prati naš rad kroz cijelu godinu i maksimalno nam pomaže – rekao je Roth.

Također je podsjetio kako su u prostorije 1. Mjesnog odbora došle i članice Udruge majstorica lepoglavske čipke prve generacije Varaždin, a kasnije i članice klape Lucerne.

- Tako se sad u 1. Mjesnom odboru izrađuje čipka, a Lucerne ovdje uvježbavaju za nastup. S obzirom da nas je ovdje sve više i više, što mi je drago, jer, kad je kuća puna nikad ne može biti monotono i uvijek ima veselja, odlučili smo i malo obnoviti ove prostorije i učniti ih ugodnijima. Tako su stare podne pločice u prostorijama 1. MO zamijenjene novima – podsjetio je predsjednik.

Komentari