Discover i WITC

Varaždinski AIESEC kreće s dva nova projekta, prijavi se i ti!

Objavljeno: 10.05.2016. 13:23

Zadnja izmjena: 10.05.2016. 15:36

Foto: AIESEC

AIESEC, međunarodna neprofitna studentska organizacija, organiziranjem volonterskih i stručnih praksi i volontiranjem u stanim zemljama približava kulture različitih zemalja. AIESEC Varaždin ovog ljeta kreće s projektima Discover North Croatia i World In The City u sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Projektom Discover North Croatia u Hrvatsku će dovesti strane studente kako bi ih upoznali s našom kulturom, običajima, tradicijom i kulturnom baštinom. Projekt započinje 18. srpnja, a traje do 29. kolovoza 2016. Budući da se u to vrijeme održava najviše manifestacija, primjerice Porcijunkulovo i Špancirfest, vjeruju da će na taj način najbolje promovirati sjevernu Hrvatsku.

AIESEC organizira i Global Village, jednodnevni projekt koji stranim studentima omogućava da na manifestacijama pokažu svoju kulturu, običaje, tradiciju... Tako su u Hrvatskoj već bili i studenti i mladi iz Brazila, Kine, Egipta, Nikaragve, Indije... Discover se prvi put izvodi u Sjevernoj Hrvatskoj, no već se 4 godine izvodi u Splitu, a prošle je godine održan u Zagrebu i na Kvarneru.

Tečajevi stranih jezika

World In The City projekt je kojim žele dovesti strane studente, koji će građane svih uzrasta učiti stranim jezicima, i to njemački, engleski, španjolski, francuski i talijanski. Počinje 27. lipnja, a traje do 4. kolovoza. Prijave su u tijeku, a možete se prijaviti ovdje.

Komentari