Donacija u pravE ruke

Varaždinski branitelji računalnom opremom darivali Nikolinu Posavec studenticu PMF-a

Objavljeno: 17.03.2016. 18:30

Zadnja izmjena: 17.03.2016. 18:31

Foto: UDVDR varaždin

U sklopu projekta “Pomozimo studentima – djeci hrvatskih branitelja kupnjom računalne opreme“ Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Varaždinske županije je u Memorijalnom centru hrvatskih branitelja u Optujskoj ulici organizirala svečanost kojoj su nazočili članovi predsjedništva, branitelji i njihova djeca te donatori...

U uvodnom dijelu je Branko Družinić, predsjednik UDVDR Podružnice Varaždinske županije, pozdravio nazočne rekavši da je razlog okupljanja provedba spomenutog projekta te zahvalio donatorima na pomoći i dugogodišnjoj suradnji.

Nakon toga je predstavnik Autoservisnog centra Varaždin sestri Nikoline Posavec, studentice PMF-a i kćerke hrvatskog branitelja, uručio tablet.

Družinić je potom Autoservisnom centru Varaždin, poduzeću Parkovi d.d, Anđelku Horvatu i Rajku Ćusu uručio zahvalnice za pomoć u radu, a Višnja Kunić je ispred Aerokluba Varaždin uručila zahvalnicu za suradnju kluba i UDVDR.

Ova je aktivnost nastavak provođenja projekta „Pomozimo studentima – djeci hrvatskih branitelja kupnjom računalne opreme“ u sklopu kojeg su prošle godine u suradnji Odjela za humanitarnu djelatnost UDVDR Republike Hrvatske i Podružnice Varaždinske županije djeci hrvatskih branitelja dodijeljena četiri prijenosna računala i jedan tablet.

Komentari