PRIPREME HRVAČKOG KLUBA VINDIJA

Varaždinski hrvači pripremaju se za osvajanje novih titula i medalja po novim pravilima hrvačke federacije

Objavljeno: 17.08.2018. 14:56

Zadnja izmjena: 17.08.2018. 14:56

Hrvači HK Vindija u prvom su dijelu priprema. Najprije su od 6. do 13. kolovoza odradili bazični dio priprema na otoku Viru, a sada seniorska ekipa odrađuje nastavak početnog dijela priprema u Varaždinu.

Trener Varaždinaca Andrija Barić najavio je nastavak priprema: - Prema novim pravilima od sada hrvamo u deset kategorija a ne kao do sada u osam, tako da naša seniorska ekipa broji 13 članova. Za sada još radimo na bazičnom dijelu priprema a za desetak dana prelazimo na strunjaču. Naša liga počinje početkom listopada i do tada moramo biti u punoj formi. Tada počinju i pojedinačna prvenstva, tako će prvo, također u listopadu biti PH u slobodnom stilu. Što se natjecanja za mlade hrvače tiče, oni počinju već 1. rujna. Tada će naši mlađi dječaci, stariji dječaci i kadeti nastupiti na međunarodnom turniru u Slatini, najavio je Barić.

HK Vindija u ljetnom prijelaznom roku nije se pojačavao već je na okupu ostala ekipa iz proljetnog dijela natjecanja. Seniorski sastav HK Vindija čine: Mihael Bešenić, Sandro Frankol, Filip Kolarić, Filip Frankol, Nikša Makitan, Alen Fodor, Benjamin Šokman, Karlo Crkvenčić, Sebastijan Petrač, Jan Siročić, Ivan Ratković, Nikola Conar, Leon Meštrić, Petar Runac, Marko Koščević i Dean Šokman.

Komentari