zadaće uspješno odrađene

Radnici Parkova za vrijeme trajanja Špancirfesta radili pojačanim tempom i bili logistička potpora organizatoru

Objavljeno: 27.08.2018. 09:22

Zadnja izmjena: 27.08.2018. 09:43

Završio je 20. jubilarni Špancirfest na kojemu su uz sve gradske službe, svoj dio zadaće uspješno odradili i varaždinski Parkovi. Tvrtka se pobrinula da svi prilazi gradu budu svakodnevno uređeni pa su radnici Parkova radili pojačanim intenzitetom.

Uz pljevljenje, oblikovanje i okapanje ukrasnog grmlja, cvjetnih gredica i trajnica na kamenjarima te oblikovanje i čišćenje parkovnih staza, Parkovi su pojačali košnju užeg centra grada i prilaza u grad, postavljene su i dodatne kante za otpad, pojačano je dnevno i noćno čišćenje zelenih površina užeg gradskog središta.

Tijekom trajanja Festivala tvrtka je, uz svoje redovne poslove na održavanju zelenih površina u cijelom gradu, odigrala ulogu logističke potpore organizatoru poput prijevoza, utovara, ukrašavanja grada te postavljanja razne infrastrukture potrebne za održavanje samog događanja.

- Špancirfest je događanje kojim se promovira grad Varaždin ne samo u Hrvatskoj, nego i u regiji, a dolazi i mnogo turista iz dalekih zemalja jer agencije sve učestalije u posjet Hrvatskoj uključuju i naš Festival. - izjavio je direktor Parkova Alen Runac , te nastavio...

- Stoga takvu promociju, od koje će svi građani Varaždina imati korist zbog većeg turističkog priljeva, moramo odraditi besprijekorno. Svjesni su toga i naši djelatnici koji su odradili veliki posao i na tome im u svoje ime, u ime tvrtke ali i Županije najljepše zahvaljujem. Nije izlizano kad se kaže da jedino svi zajedno možemo stvoriti bolji život za Varaždince. To se vidi upravo na ovakvim primjerima – zaključio je direktor Runac

Komentari