Varaždinski sud "sjeo" na Ptičekove nekretnine

Objavljeno: 28.01.2011. 07:55

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Ako bivši direktor "Parkova" bude pravomoćno osuđen da si je raznim malverzacijama pribavio protupravnu imovinsku korist od oko 400 tisuća kuna, oštećene strane moći će biti obeštećene putem Ptičekove imovine.

Istražna sutkinja Županijskog suda u Varaždinu pihvatila je naime prijedlog tužiteljstva i odredila privremenu mjeru osiguranja otuđenja i opterećenja dvije nekretnine u vlasništvu Miljenka Ptičeka.

Radi se o kućama u djelomičnom vlasništvu Miljenka Ptičeka u Kućan Marofu i Varaždinu. Privremena mjera osiguranja odnosi se na samo polovinu tih nekretnina, odnosno na djelove koji su u vlasništvu Miljenka Ptičeka.

Nekretnine naime nisu u njegovom 100-postotnom vlasništvu. Druga polovina tih nekretnina je najvjerojatnije u vlasništvu Ptičekove supruge.

Istražna sutkinja naložila je Zemljišnoknjižnom odjelu Općinskog suda u Varaždinu da u spise odmah uvrste zabilježbu o zabrani otuđenja i opterećenja tih nekretnina.

Ako Ptiček bude pravomoćno osuđen za djela koja mu se stavljaju na teret, oštećene strane moći će se naplatiti putem tih nekretnina.

Komentari