Varaždinski vatrogasci na prijemu kod župana Štromara

Objavljeno: 05.05.2011. 14:51

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Zadovoljstvo dosadašnjim radom odnosno širokom paletom aktivnosti vatrogastva na područnoj i lokalnoj razini izrazio je župan Varaždinske županije Predrag Štromar, primivši u službeni prijem članove Predsjedništva i Zapovjedništva Vatrogasne zajednice Varaždinske županije.

Sam prijem za 40-tak vatrogasnih dužnosnika s područja cijele županije upriličen je povodom obilježavanja manifestacije „Svibanj – mjesec zaštite od požara“, odnosno Dana vatrogastva u Republici Hrvatskoj.

Predsjednik Vatrogasne zajednice Varaždinske županije Zvonko Biškup zahvalio je u ime Zajednice županu i županijskim tijelima na kontinuiranoj podršci općem razvoju i radu vatrogastva na području županije.

Županijski vatrogasni zapovjednik Stjepan Kovaček izvijestio nazočne o aktualnostima iz rada vatrogasnih organizacija, a između ostalog i o 575 intervencija koje su vatrogasne postrojbe na području županije obavile od početka 2011. godine.

Nakon samog prijema održano je i savjetovanje za predstavnike područne i lokalne samouprave na temu zaštite od požara i vatrogastva, a u kojem su uz dužnosnike Zajednice sudjelovali i dužnosnici Varaždinske županije, Područnog ureda za zaštitu i spašavanje Varaždin, Policijske uprave Varaždinske te gradonačelnici i načelnici s područja županije.

Komentari