NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Varaždinu jedno a Lokomotivi drugo poluvrijeme u remiju 1:1

Objavljeno: 17.08.2019. 21:53

Zadnja izmjena: 17.08.2019. 21:54

Nakon susreta 5. kola HT Prve liga Varaždin i Lokomotiva stiče se dojama da su oba trenera zadovoljna neriješenim ishodom utakmice. 

Trener Lokomotive Goran Tomić naglasio je kako će se sve ekipe namučiti u Varaždinu uzeti bodove.

- Utakmica je sigurno bila zanimljiva za gledatelje. U prvom poluvremenu nisam bio zadovoljan s napadom, pa smo zato u drugom malo podigli gas. U tim trenucima smo i dali izjednačujući gol. Mislio sam da ćemo tako nastaviti ali Varaždin se nije dao. Neriješeni ishod je realan, dodao je Tomić.

Borimir Perković, trener Varaždina koji je najprije rekao kako je zadovoljan igrom jer treba uzeti u obzir da je Varaždin igrao protiv vrlo kvalitetnog protivnika.

- Da nismo dobili gol odigrali bi skoro bez greške. U drugom poluvremenu smo energetski pali i bio sam prisiljen napraviti neke neplanirane izmjene. To nam je poremetilo ritam ali ipak smo imali tri, četiri izgledne prilike i bili smo bliže pobjedi. Zadovoljan sam kako smo igrali po bokovima ali i centrali, a Adžić je odigrao solidno, s obzirom da nije prošao priprem. Danas mi je bila želja da vršimo visoki presing i da budemo opasni iz kontre, dobro je da smo u poslejdnje dvije utakmice napadali i u samoj završnici, napomenuo je Perković.    

Komentari