Varteks Di Caprio dostojanstveno izgubio od vodeće Siscije

Objavljeno: 15.12.2011. 08:28

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Rukometaši Varteks Di Caprija dostojanstvenim su se porazom oprostili od domaće publike. Bolja od njih u posljednjoj ovogodišnjoj utakmici u varaždinskoj Areni bila je vodeća Siscija 30-27...

U prvom dijelu gosti su se na samom početku uspjeli odvojili na plus četiri da bi Varteks Di Caprio u devetoj minuti smanjio na 6-5.

Nakon smajenja njihova vodstva gosti su ponovo dodali gas, te se uspjeli odvojili na plus pet.  Varteksovci su u 23. minuti smanjili na minus dva, ali do odmora gosti su stečenu prednost ponovo povećali na plus četri.

U drugom dijelu gosti su prednost od četiri pogotka održavali do 41. minute kada se igrači Vladimira Vujovića približavaju na minus dva. Od 41. pa do 52. minute Sisčani su prednost od dva do tri pogotka održavali da bi u završnici svoju prednost povećali na plus četiri. Varteksovci su u samom finišu smanjili na minus tri pa je susret  završio 30-27 za Sisciju.

Najefikasniji u redovima Varteks Di Caprija bio je Domagoj Babić koji je zabio devet pogodaka, dok se kod gostiju s istim brojem pogodaka istaknuo Tihomir Baltić.

Trener Vujović je unatoč porazu bio prezadovoljan igrom i angažmanom svoje momčadi.

- Dečki su dali zadnje atome snage i protiv najskuplje momčadi lige igrali odlično. Bilo smo hendikepirani za trojicu igrača, ali i ovako smo odigrali odlično. Sve u svemu ja sam prezadovoljan- rekao je trener Varteks Di Caprija Vladimir Vujović.

Varteks Di Caprio u ovom susretu bio je bez ozlijeđenih Sveteca, Rodika i Ledinskog pa je ovaj minimalan poraz za oproštaj od domaće publike za ovu godinu, protiv vodeće momčadi prvenstva i više nego prihvatljiv.

Varteks Di Caprio- Sicija 27-30 (13-17)

Varteks Di Caprio: Ašanin (8 obrana) , Žitnjak, Benko, Prole 5, Brdar 4, Babić 9(3), Trojko 2, Marčec 4, Mirković 3, Tači, Marenčić, Hirš, Petrić, Žnidarić, Raguž

Trener: Vladimir Vujović

Siscija: Somić, Kvesić (1 obrana), Bilušić (9 obrana), Vladušić 1, Bjeliš 3, Jurjević 7, Ivanković 2, Žarković, Buljubašić, Balić 1, Rajič, Baltić 9, Nuić 4, Čutura 3, Nikić, Kobetić

Trener: Josip Ražić

Komentari