Varteks Di Caprio u Areni po prvu prvenstvenu pobjedu

Objavljeno: 21.09.2011. 11:36

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

U drugom kolu rukometne Premier lige Varteks Di Caprio u srijedu ugošćuje Špačvu iz Vinkovaca. Prva je ovo utakmica pred domaćom publikom, a očekuje se teška utakmica s obzirom na neuigranost rukometaša Varteks Di Caprija...

Spačva, novi prvoligaš u prvom je kolu svladalao Split s visokih 30-21, dok su igrači Varteks Di Capria doživjeli visok poraz od Siscije 35-23.

Ovom visokom pobjedom Spačva je skrenula pažnju na sebe i ni jednoj ekipi neće biti lak zalogaj.

Varteksovci u ovaj susret ulaze izranjavani ozljedama, no ozljeđeni moraju stisnuti zube i pokazati svo rukometno znanje koje posjeduju.

- Očekujem jednu tešku utakmicu. Nekoliko igrača je povrijeđeno i nismo uigrani, ali trebamo dati sve od sebe i uz malo sreće rezultat neće izostati - kazao je trener krojača Tomislav Štimac.

Varaždinska publika imat će  prilike vidjeti mlade nade hrvatskog rukometa Luku Šebetića i Mateja Ašanina koji su u Varteks Di Caprio stigli iz Zagreb CO. Uz njih Varteks je pojačao povratnik Slaven Brdar koji je ozljeđen, ali i takav morat će pomoći suigračima. Situacija sa desnim vanjskim Karlom Čolakom još nije rješena pa je to još jedan hendikep za trenera Štimca.

Varteks Di Caprio mlada je ekipa podložna oscilacijama, te im je potreban dodatni potstrijeh koji će ih gurati do pobjede. U ovom slučaju to može biti publika koja će ih  vući do vrlo važne prve prvenstvene pobjede jer u nastavku prvenstva sljede dva teška gostovanja.

Utakmica će se odigrati u varaždinskoj Areni s početkom u 19 sati i 15 minuta.

Komentari