3. HNL SJEVER

Varteks domaćin u Svetom Martinu na Muri, a ludbreška Podravina dočekuje prvaka

Objavljeno: 25.09.2020. 20:15

Zadnja izmjena: 25.09.2020. 20:26

U 3. HNL Sjever na vrhu se izdvojila ekipa Mladosti iz Ždralova, dok predstvanici s varaždinskog područja nisu tako blizu vrhu. Podravina je šesta, dok je predzadnji na 11. mjestu. 

U 6. kolo ludbreška Podravina ulazi kao stručnjak za remije, ali odlazi "na noge" trenutnom prvaku lige ekipi Mladosti iz Ždralova. Varteks dočekuje ekipu Graničara ali ne svom terenu. beć zbog susupenzije igrališta na SC Sloboda, domaćini su u Svetom Martinu na Muri. 

- Igrat ćemo u Svetom Martin na Muri protiv Graničara koji ima sedam bodova, a mi imamo četiri tako da te jedan rezultat i pobjeda mogu sasvim vratiti u "gornji dom", reka ou najavi susreta trener Varteksa Želimir Orehovec. - Sve se može nadoknaditi jer je mnogo utakmica pred nama. Naš cilj je uhvatiti šesto mjesto. Za Graničar nam se vraćaju Ivan Režić i Dominik Masten, nema Nježića, Kukeca i Težačkog, zbog crvenih kartona, istaknuo je trener Varteksa i za kraj je dodao kako će dati sve od sebe da osvoje ta tri boda koja će im doniejti malo mira u svlačionicu.

- Istina, ne igramo na Slobodi, ali nama domaćinski teren i tako nije Sloboda, tako da nam je svejedno gdje igramo. A, ove donesene odluke od komisije moramo prihvatiti.

Raspored susreta 6. kola 3. HNL Sjever s početkom u 15,30 sati:

  • Križevci: Radnik Križevci - Tehničar
  • Virje: Podravac - Polet (SMnM)
  • Virovitica: Virovitica - Bjelovar
  • Ždralovi: Mladost (Ž) - Podravina
  • Mursko Središće: Rudar - Papuk
  • Sveti Martin na Muri: Varteks - Graničar (Đ)

Komentari