3. HNL SJEVER

Varteks i Podravina domaćini u posljednjem jesenskom kolu 3. HNL Sjever

Objavljeno: 23.11.2019. 08:50

Zadnja izmjena: 23.11.2019. 08:53

Trećeligaši, Varteks i Podravina danas igraju posljednje jesensko kolo 3. HNL Sjever. Varteks dočekuje Rudar, a Podravina je domaćin ekipi Graničara.

Dok se Varteks bori za jedno prvih mjesta, Podravina je pri samom dnu prvenstvene ljestvice. Varteks, koji je trenutno četvrti, na Slobodi dočekuje ekipu Rudara, koja je šesta. Podravina igra derbi začelja u kojem dočekuje posljednjeg Graničara.

 

 

U prvoj utakmici igranoj u Međimurju ranije ove sezone, Varteks je izgubio 2:0 od Rudara, a trener Želimir Orehovec sada želi iskupljenje, ali i način da se Bumbari od navijača oproste pobjedom.

- Rudar nam nekako ne leži, pogotovo ako se sjetimo prošle sezone i trećeg kola u rujnu ove sezone. Ali u subotu je nova utakmica, novi dan i novi uvjeti pa se nećemo voditi statistikom, rekao je Orehovec. - Današnjapobjeda protiv Rudara dala bi nam mirnoću pred odlazak na pauzu, a polusezonu bi mogli završiti i na trećem mjestu. Time bi i naš cilj bio ispunjen. Dat ćemo sve od sebe da se s tri boda oprostimo od naših vjernih navijača, zaključio je Orehovec..

Parovi 14. kola 3. HNL Sjever, početak susreta u 13,30 sati:

  • Ludbreg: Podravina - Graničar Đ
  • Križevci: Radnik Križevci - Mladost
  • Varaždin: Varteks - Rudar
  • Sveti Martin na Muri: Polet (SMnM) - Papuk
  • Bjelovar: Bjelovar - Virovitica
  • Cvetkovec: Tehničar - Podravac

Komentari